Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2011 02:26 - Истинският
Автор: waterfall Категория: Лични дневници   
Прочетен: 819 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 09.07.2011 12:33


Питате се кой е той ли? "Истинският" е истинския мъж или истинската жена за Вас! Истинският, правилният човек за вас, който ви кара да се усмихвате, който ви разбира и подкрепя. Той е този, пред когото се разкривате напълно със своите слабости и несъвършенства. Той ви обича такива, каквито сте! Не ви кара да страдате, не ви наранява. Споделя ви и вие на него. Разбирате се. Понякога дори не е нужно да говорите, за да си кажете нещо. В нужда ви помага. Прави ви щастливи. Превръща лошия ден в добър. Обича да ви прегръща и да ви казва колко сте красиви. С него се чувствате в безопасност, имате подкрепа, утеха; имате приятел...
Колко ли ваши приятелки или приятели могат да се похвалят с такъв човек до себе си? Разбира се не съвършен, но почти идеален - Истински.
В днешно време колко наши познати държат на истинските взаимоотношения? Да бъдеш с някого искрен, да бъдеш с някого приятел преди сексуален контакт.
Повечето хора, които познавам, винаги търсят Истинския Човек. Търсят своята мечтана половинка и критериите доста често съвпадат. Ако не друго, то поне Tой трябва да вдъхва сигурност и закрила. А Tя да бъде точна, усмихната и винаги приветлива. Да бъдат хората, които едва ли не, могат да ви дадат всичко! Но уви, такива кадри не съществуват. Само в приказките. 
И въпреки това съм склонна да вярвам, че хората се намират. Да, като цяло всеки е различен и иска различни качества от своята половинка, но в крайна сметка ние търсим своята половинка.
Често някои пропиляват много време прекарано с неподходящия човек или хора. Това е последвано от болка и спомени. Понякога това не е проблем, но друг път доста зле се отразява. Какво да направим в такъв случай? Да се молим и да мислим повече. Да се молим за Истинския Човек за нас, с който да прекараме остатъка от живота си.
Колко скучно, би казал някой, с един човек - цял живот. Дали? Сигурна съм, че откриеш ли Човека, не би ти било скучно с него никога. Свидетел съм! 
       
   


Тагове:   Тя и той,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: waterfall
Категория: Хоби
Прочетен: 44643
Постинги: 20
Коментари: 21
Гласове: 61
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930